28 Mar 2014
00:35
This is me when I am with my homework.
Annyeong! waaa!!! Lamanya tak buka lappy. Huhu. Cuti sekolah dah nak habis, baru aku nak buka. Sodeehh nyo la hidup. Kojo sekolah eden berlambok-berlambok. ~Kerja sekolah bertingkek-tingkek~ Minggu lepas, exam. Minggu depan, confirm cikgu bagi result. HOHO, saat paling bahagia dalam hidup.

Tengok mata dia, tengok mata dia! So gorgeous, bebeh!
Hari tu swing keluar, aku tak sempat nak post kat blog. Tak sempat nak buka pun laptop. Eden tengok kat phone aje. Woohooo, Ryeowook comel. Siwon, tak leh bla, tetiba ada misai. Hoho, adik aku ada beli misai tu hari tu. Haha.

Lagu Swing memang sungguh meng-addict-kan. Aku suka part "Never never give up". Entah kenapa, rentak tu buat aku tersenyum. Muahahah

Nak tengok. Huhu. :'(
Danisyah, Atikah ngan Amalin nak pergi dah petang ni. Huhu, dorang ada ajak aku pergi tengok kat SUNWAY. Giloo?! Memang mengamuk mak ayah aku. Jauh noorr. Huhu, agak sedih. Tapi, apa boleh buat?



follower
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Ancora Imparo