6 Jun 2013
00:52
Dah masuk Jun *.* Dan Yeye masih di situ. T.T
Annyeong! Oke, hari ni hari Khamis. Bad news, 4 hari lagi sekolah. Yeayyy...ergggghhh..! Aku tau la korang suka pergi sekolah, dapat jumpa kengkawan la konon. HAHA, cara aku macam tak suka jumpa kengkawan kan? Eh eh, jangan salah faham. Aku bukan tak suka, cuma tak kisah. HAHA, macam sama je. Rilek la, kengkawan aku tak terasa pun. HOHO, yakin je aku ni.

Antara sebab utama kenapa aku tak suka pergi sekolah ialah nanti cikgu bagi kertas peperisaan dan aku tak nak tau aku punya markah. -_-'. Tak nak cite pasal sekolah lagi. Isshhh, pergi la jauh jauh. HOHO

Next, Exo. Di manakah Drama version tu? Aku tak tau la kalau aku yang tak perasan atau memang tak ada pun. Hari tu, aku baca kat twitter. Ada orang tweet, dia cakap Drama version tu takkan keluar. Sebab siapa entah yang dah TER-delete. Oh, oh.. Sabar je la. Tapi, kalau ada la Drama version tu, please bagitau aku, oke?

Husband aku nak tayang dia punya gelang tu, tengok la! Sama tiga orang. 
Ingat tak, aku ada post pasal satu jaket ni yang Ryeowook pakai? Tak ingat? Tak pe, biar aku ingat kan. Jaket ni. Oke, aku baru cerita hari tu yang aku nak jaket macam tu kan? Oke oke, sabar. Aku dah dapat!!!! Muahahaha. Hari tu aku jejalan kat shopping mall. Time aku jalan, tetiba ayah aku berhenti. Nasib baik tak terlanggar.

"Ni kalau kakak pakai, mesti cantik."

Oke, ayat ayah aku tak leh blah. Buat malu jer. Mula mula aku tak perasan baju tu, almaklum la aku jalan pandang depan je. Dah la time tu, otak aku asyik fikir pasal abang cina kat kedai yang kitaorang singgah sebelum ni. Mesti korang ingat aku gatal kan? Erk '.-_-.' Act, abang tu muka dia sebiji cam Niel! Ya Allah, gila aku cam ni. Cuma bibir dia tak seseksi bibir Niel. Ngeh, memang gatal pun la. Hehe. Alaa~ Mesti korang ingat aku bermimpi di siang hari. Series bukan mimpi! *angkat tangan cam nak janji* Adik aku pun cakap muka dia sama. 

Tetiba je tukar topik. Last, ayah aku belanja jaket tu. OMG! Suka gila sampai lupa nak cakap terima kasih. 

Memang la tak sijibik cam yang Ryeowook tu punya. Tapi, oke la ni, lebih kurang je. Ada huruf 'A's' di situ. Eden tak mampu la nak beli yang sebiji cam Ryeowook punya.
 Tadi aku edit blog aku yang lagi satu. You are welcome there. Jyeah, edit mesti la ada ubah header. I need to ask you a favour. Please comment pasal header ni boleh?

Any comment?
Tak sangka aku buat entry sepanjang ini. Sebenarnya, aku nak cerita lagi tapi.. tak pe la. Esok, InsyaAllah aku sambung. Ppyong!


follower
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Ancora Imparo