8 Sep 2013
00:11
 
Siapakah itu?! Heechul!!!!!!!!
Annyeong! Heechul dah balik, finally! Rambut dia comel. Tapi kan.. kenapa macam makin tembam? Hahaha. Tembam pun tetap comel. huhuhu..! Suka gambar pertama tu, ahahaks. Comel gila. Danisyah mesti gila punya hari tu. 

Lama gila tak post! HOHO. Kerja sekolah..banyak gila. Ngan folio dan bla bla bla. Jom tukar topik. Hahahahaha. 

Gambar ni nampak macam Heechul.. Camne nak cakap? Apa kita panggil bila.. Alaa, macam kononnya ada cahaya disekeliling dia. Apa entah dorang panggil. Di awangan? Macam pelik je..
Tadi macam banyak sangat nak post tapi tetiba.. hilang begitu saja bila tengok gambar dorang balik. Rasa macam tengah terlompat-lompat kat atas awan. huhu..

Btw, di kesempatan ini.. Aku ingin ucapkan semoga berjaya kepada.. Adik aku yang perasan hensem tu. Huhu. Sebab.. dia akan hadapi UPSR Selasa ni. Good luck! Jangan stres sangat weyhh. Do the best, don't be tension! Doa banyak-banyak. Akak pun akan doakan juga. Wishing you for the best, hoping to get 5A, huh? Fighting! Oh ya, for your friend, also.. So many Good Luck from me. For you too..

Secondly, good luck for Illy Unnie. Moga dapat yang terbaik trial ni. Tak tau la trial SPM tu dah habis ke belum. HOHO. Takpe, what ever it is, good luck. Wishing you for the best. Japp, macam broken english je. Hehe. Hentam je la, labu. Good Luck!

Ps : Aku rasa kalau adik aku baca ni, muntah darah kot. Ke dia cakap aku buang tebiat. Lantak pi la.. Once again, good luck for all of you yang akan hadapi UPSR dan yang tengah trial SPM ! Ppyong.




follower
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Ancora Imparo