30 May 2013
22:25
Adik aku suka part ni sebab ada warna biru tu. Semmattt!!!
Annyeong! Naega wolf, naega wolf. Awuuuu...! Oke, semua dah jadi gila! Ini semua Exo punya pasal. Dorang punya MV Wolf, daebak! Semalam, TL aku habis banjir dengan tweet Exo dan Wolf. Pastukan, aku ubah bio kat twitter for the first time. HAHA XD. Gila betul penangan Wolf ni. 

Aku suka part yang naega wolf, naega wolf, awwuuuuu!!! Naega wolf, naega wolf.. Tarian dorang smart gila! Yang time awwuuuu tu, Kai.. mulut dia... ahhhh... Tergoda aku~ Nasib baik aku punya internet ni macam asdfghjkl sikit hari ni. Kalau tak, memang akan ku cari gif tu walau dimana pun jua. HAHA

Hari ni akan keluar yang drama version punya. Oke, aku tau hari ni akan lebih gila. Disebabkan Kai punya kiss scene. Aku dah jumpa gambar yang Kai kiss perempuan tu tapi.. aku tak sanggup nak post sebab takut Exotic akan jadi gila. Walaupun setakat kiss kat pipi. Aku pun dah dubdabdubdab ni.. 

Semalam, dorang datang kat Sakura. Tapi, aku tak tengok pun. Dah malam, mak aku tak kasi guna internet lama lama. Dorang cakap Baekhyun buat gwiyomi. Bawah ni reaction Baekhyun time dorang suruh buat Gwiyomi.

Tengok gambar kedua tu.. Terkelip kelip mata Baekhyun dengar Chanyeol cakap camtu. HAHA, comel!
 HAHA, kesian Baekhyun..
Waiting for Drama Version. Ppyong!



follower
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Ancora Imparo