20 Jul 2013
22:07
Annyeong! Lama gila tak post. Ada sebulan kot aku tak post. Uhukk,, kesian kat peminat-peminat. Ngeh, peminat la sangat kan.. Sekarang ni aku rasa macam tak cukup masa la untuk post bagai ni. Sebab? Sekarang ni musim cikgu bagi homework bebanyak. Urghh.. Tapi, aku kan pelajar 'contoh'. Jadi, kerja sekolah aku mesti siap on time. Kalau tak on time pun, time cikgu minta tu mesti aku dah siap. HOHO, bangga tak? 

Hari tu... 7 hari bulan.. B'day aku! HAHAks, saja nak bagi tau.. Cerr teka Ryeowook bagi aku apa sebagai hadiah? Lambat  la nak tunggu korang teka. Dia bagi aku gambar..

Ahaks, perasan kan aku?
Next topic. Hari tu Syafinaz minta aku resepi puding oreo. Aku malas nak sebut, kengkawan aku yang lain dengki. Dorang cakap takyah bagitau Syafinaz. Aku cakap la aku akan post kat blog. Sungguh tak disangka, dia pi usha aku punya blog. Lenguh tangan dok tekan 'Older Post, older post'. Tapi dia baca gak. Dia cakap dia tak faham apa yang aku taip. Dia cakap asyik cakap pasal Korea je.. Yang paling sadis tu, dia tanya aku maksud bias. HOHO, sedih la.. Yo yo je, aku ingat aku guna bahasa pelik pelik.. 

Next. Something happen. Ingat tak aku cakap aku punya memory card phone hilang? Bukan setakat tu je, phone aku pun.. lesap. HAHA, dugaan. 

Next, Exo Wolf Drama ver. dah keluar! Woohooo! Tapi, aku tak tengok lagi. Youtube slow. Nak download, malas.. Pastu, Infinite Destiny dah keluar. Pun.. tak tengok lagi. Lagi, rasanya B.A.P ada keluar mv baru kan hari tu? Entah la, aku tak pasti group mana yang comeback. Rasanya B.A.P la.. Beast pun dah keluar. Aku tak tengok lagi semua tu. Sedih gila. Then, Immortal Songs 2 hari tu, ada Niel ngan 100%. OMG! Gempak gila. Yang tu aku dah download. HOHO

P/s, aku malas la nak cek cbox. Lenkali la aku usha. Takpe, jangan risau. Walauapapun, aku tetap akan cek yang Older older tu.. Ngeh, dipersilakan melawat kat blog yang gila cun ni..



follower
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Ancora Imparo