2 Jan 2017
07:29

My first coffee looks like this. It was cafe latte, I think. kekeke. I'm better at it now 
Hey yalls! So, I'm back !!! SPM dah habis woohoo! Okey, it's 11.06 p.m and i'm still here. Ye, saya memang suka tidur awal. P/s, esok i kerja pagi, maaf la u alls. Hahaha, so okeyy, nak bagitau, saya sudah bekerjaaaaaaaaaa. Mana? Paramount Coffee House Bangi Sentral, saje bagitau. Cewahh, padahal mengharapkan Illi Unnie baca ni, n visit me there. kekeke. Saya juga ingin menjemput anda2 yang nak datang melawat saya. Takyah segan silu nak datang. Kalau perlu, datang cakap "saya datang ni sebab ada baca blog Nad. Tu yang ingat nak datang tengok dia. Nak ajak bergambar sekali, dia ada?" Halamak, ingat artis? Eyy, ni la namanya marketing, mana la tau bos tahu, hah tak ke bertambah sayang nanti sebab tolong naikkan sale.



Series cakap, makanan kat sini sedap sedap. Tak tipu!!! Especially nasi bagai uu, mak aihh mammamiaa!
Saje nak bagitahu, cafe ni famous dengan dia punya waffle, besar weyy!
To be honest, aku update ni sebab baru lepas baca blog dani. Sedihnyaaaaaaa, Dani. I thought dia semakin bahagia dan yakin sebab ye laa, lepas kawan dengan kawan2 baru ni, gambar profile semua dia tukar gambar dia sendiri, sebelum ni macam2 gambor dia letak. Tak ke tu maknanya konfiden level dia makin tinggi? Aku punya la rasa gembira untuk dia, ternyata di sebalik kegembiraan tersembunyi rasa duka sengketa. Cewahh. Dani, u wait ahh, I'll make u happy soon! XOXO

Nanti aku update yee pasal story pengalaman kerja kat cafe ni, just wait for it! InsyaAllah, ada masa aku update. Love u allsssss, Assalamualaikum.



follower
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Ancora Imparo