30 May 2014
04:37
Did you miss me? Did you miss my crazy word?
Annyeong! Long time no see. Dah sebulan lebih eden tak post pape. So busy lately. Ceyhh, busy la konon. Hak tuih. Since tahun ni aku ada PT3, aku tak tahu la bila lagi aku akan post. Yeahh, eventhough I really miss to type, I cannot do anything else beside learning, finishing my homework, practising and so so. Rasa macam nak mengeluh, tapi sesungguhnya Allah tidak suka akan orang yang mengeluh. So, wish me luck for my PT3. 


Oh ya! Just remember a thing. Hari tu eden baru buat instagram. #Ye, aku tau aku lambat And... aku dapati insta ni best la jugak. Lolol. So, ada yang nak usha gambo eden? Mesti la ada kan? #Hikhok. perasan kejap What so ever la. By the way, this is my insta > Insta saya ^^ Aku private, so siapa yang malas nak follow aku tu, ado aku kesah? Lailailai

Patutnya aku post pasal blogskin baru ni. Yeahh, that's my main reason here. Lelele, forgot. Yee, aku punya blogskin tak macam blogskin yang biasa aku guna. Why? Because I am so busy to make new header. Act, I'm lazy. Next, aku cepat bosan dengan benda yang sama. So, aku takleh biarkan header berhabuk. #You all know what I mean right? 



follower
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Ancora Imparo