19 Apr 2013
23:55
Dah lama tak makan lollipop! Nak, nak!
Annyeong!!! Oke, aku bosan gila..!!! Tak tau nak post apa, tapi still nak post. Nampak tak header baru atas tu? Cun tak, cun tak? Aku tau, mesti la cun melecun kau memang debomm, kan? Ngehehe XD.

Bosan, bosan, bosan. Urghh,, Kerja sekolah? Seni! Aahhh, malas la. Asyik mengaler je. Sebenarnya aku suka mengaler-ngaler ni. Dah la guna oil pastel. Tak de kaitan pun sebenarnya.. Saja nak bagitau guna oil pastel. Aku lukis roket! Voomm, vroom! Dah lukis tapi tak kaler lagi. Cun gila la aku lukis. HAHA, angkat bakul sendiri kejap.

Nak buat freebies header kat blog satu lagi tu, malas la pulak. Rasa cam nak delete blog tu. Tapi, rasa cam malas la pulak. Nak ber-bw? Malas gak. Nak tidur? Pun malas gak. Oke, hari ni aku dikuasai oleh rasa malas.

Nak ajak mak aku pergi merayap la. Yang nak pergi merayap tu aku rajin. HAHA XD. Ppyong



follower
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Ancora Imparo