26 Mar 2013
19:42
Annyeong! Nampak tak blogskin baru yang cantik, cun melecun kaw memang debomm ni? Jyeah, cun kan? Tengok la siapa yang edit, kan? HOHO. Oke, aku ni kerja nak amik nama je. Eh, tapi memang betul pun aku yang edit. Cuma blogskin ni Unnie KESAYANGAN aku yang buat. Jyeah, KESAYANGAN! Kenapa? Sebab dia cakap aku ni saeng kesayangan dia. Ohh, ohh.. Waktu tu memang rasa cam nak menangis + meraung + menjerit + menari cam kat bawah ni. Jyeah!


Teruskan dengan topik utama. Jyeah! Actually, aku nak ucap terima kasih banyak banyak banyak banyak banyak kat Unnie. 

Unnie, thankz sebab buat blogskin ni. Jyeah, sekarang kita punya blogskin + header + widget twitter semua hampir sama.. Camne Nad nak balas jasa Unnie yang terlampau banyak ni? Hadiah? Unnie tinggal jauh sangat la. Nak poslaju? Nanti-nanti la Nad fikirkan. Hihi 
Here, a cup of coffee for you! Unnie, cuci mata je la ya.. Gambar tu tak boleh diminum.. XD

Descibing picture:

1) Siapa saeng kesayang Unnie? Nad
2) Ohh? It is me? Terharunyaaa!!! Nad 
3) Unnie nak buatkan header? Nad
4) OMG! Mesti la nakk! Thankz! Nad
5) No hal. Unnie buatkan, kejap ya! Unnie
6) *waiting* *waiting* Nad
7) Unnie dah siapkan! Unnie
8) Header tu...Nad
9) Cantikkk gila! Cun melecun kaw memang debomm! Nad

Aku tahu aku terover excited! Tapi memang cantik pun header tu. I like it!
Sampai sekarang aku rasa terharu + happy + gila sebab aku jadi saeng kesayangan. Ohh, gila, gila.... Oke la, sebelum aku mula mengarut, merepek meraban. Lagi baik aku stop. Ppyong!


follower
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Ancora Imparo