14 Dec 2012
21:53
He's mine! #Please take note

"Ahn Daniel, sampainya hati! You know that I LOVE YOU. Sampai hati awak. I. L.O.V.E. Y.O.U! Tapi, sampai hati awak!"

Saya tahu, saya tak boleh nak jadi the best fan ever. Tapi... I feel bad. I'm sorry, I am really really sorry. Jeongmal mianhae.

Arghh, teruknya aku! Macam mana la aku boleh tak tau perkara sepenting ni? Aku boleh tak tau dia berlakon for the first time lepas Teen Top debut. Aku rasa cam nak nangis je. Eh, memang aku menangis pun semalam. Cerita tu dah lebih 2 bulan dah. Tapi, aku baru tau semalam yang Niel berlakon dalam cerita DO YOU KNOW TAEKWONDO. Tu pun setelah dengan tidak sengajanya aku buka KBS World, aku nampak muka Niel yang extra comel tu.

Dah la semalam aku tak tengok dari mula! Aku boleh lupa benda tu start pukul 9.__ p.m. Aku tengok cerita tu lambat beberapa minit. Pastu, aku rasa semalam bukan episod pertama. Entah la. Tapi kan, sampai sekarang aku tak tau cerita DO YOU KNOW TAEKWONDO tu berapa episod. Teruk kan aku?

"The special has 3 episodes, each of which will air on______"
Aku tak faham apa maksud dia. Maksudnya, ada 3 episod je ke? Tolong la cakap cerita tu ada ulangan kat tv. Nak tengok kat internet, hampeh sebab aku punya internet extra slow! Eh, super slow kalau tengok video.

Comel je Niel dalam cerita Do You Know Taekwondo ni! Cair~




follower
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Ancora Imparo