4 Dec 2012
22:43
Tulisan Myungsoo ni, asalnya besar. Terlampau besar. Tapi Nad kecikkan sebab tak muat
Annyeong ! Nampak tak .. atas ni? Nak panggil apa eh? Tulisan Myungsoo la! Nampak tak tulisan Myungsoo kat atas ni? Kyeop-ta, kan? Ahhh, Myungsoo comel walaupun gambar dia camtu. Betul la orang tua tua cakap,
"Edit buruk camne pun, kalau dah comel tu, tetap comel!"
Eh? Ye ke orang tua tua cakap camtu? #Suka hati mak nenek kau je! HAHA. Marah orang tua tu. Kwang kwang.. Maaf la ya, orang tua? #Kurang ajar kau, orang muda Ahh.. 
" Minta maaf, Encik/Puan/Pakcik/Makcik/Nenek/Atuk.  Saya tak berniat nak kurang ajar. Minta maaf! "
Tulisan Myungsoo tu kan, Nad yang buat sendiri tau! #Hmm...? Haishh, takkan tak faham faham kot? #Hah? Aigooo... Maksudnya, NO Copycats, NO Copydogs, No Copyhuman, NO copykopi dan yang sewaktu dengannya ye? #Nad tau taktiknya! Nad buat dengan penat, lelah, asma, demam, selesema, batuk, semua la! #Melebih Tak kira la, melebih ke mengurang. Yang penting, jangan sesuka hati je nak ambil, pastu mengaku yang korang yang buat. Eh, eh.... Nampak penumbuk ni? #tak nampak pun 


Perenggan atas ni, melebih pulak kan? HOHO. Nad tak kisah pun sebenarnya. Alaa, Nad tau korang ni orang yang bertimbang rasa? *tak tau perkataan apa yang sesuai* Kot ya pun korang mencuri. Eh? Maksud Nad, meminjam. Kot ya pun korang meminjam, make sure credit. #Credit? 



Credit pun tak tau apa? Ehem.. ehem... Credit itu ialah.... Contohnya macam, korang guna orang tu punya barang ke apa ke, korang kena la tulis nama tuan punya barang ke apa ke tu. Faham? Nad tau ada orang yang tak tau maksud credit tu. Dulu Nad pun tak tau apa maksud credit tu. So, tak perlu la malu malu nak tanya, Nad dah explain kan pun.. Ngehehe




follower
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Ancora Imparo