24 Mar 2013
20:43

Annyeong! Korang ada baca entry sebelum ni? Jyeah, aku tau ayat dia skema. Dani pun cakap entry yang tu skema semacam. Aku pun tak tau kenapa skema sangat ayat-ayat aku. HAHA XD

As you see, blogskin ni macam.. Ermm, macam apa ek? Tak kesah la macam apa. Yang penting blogskin ni tak sesuai letak header kan? *angguk angguk* I want to put a header in my blog but it just... Aaaah!!! Nak tukar blogskin? Tak de yang berkenan di hati pulak... Dah ushaa banyak kali, setiap hari.. Tetap tak jumpa gak. Nak cari camne lagi?

Macam atas ni? Memang sekejap je dah jumpa, kan. HAHA
Disebabkan tak dapat letak header kat atas tuu.. Letak kat entry ni je la..

Oke tak, oke tak? HOHO
Akhirnya, dapat gak letak header kat blog ni..? HAHA, rasa cam nak menari-menari je. HOHO XD

Jyeah, jyeah! HAHAks XD


follower
blog archive
credit
Skin by Wanaseoby. Background taken from favim.com. Cute images taken from cute secrets
Ancora Imparo